Onze kaart

Drie gangen voor € 34,50

Voorgerechten € 11,50

  • Rundercarpaccio, spekjes, aardappelcrouton, zoetzure venkel, pijnboompitten, old rotterdam,
    truffelmayonaise, rucola
  • Gemarineerde en rilette van zalm, yoghurt, komkommer, rode biet, quinoa, mierikswortel
  • ”Steak tartaar”, parmezaan, eidooier, haringkaviaar, sjalot, krokant spek, truffel
  • In sesam geschroeide tonijn, salade van komkommer en munt, gemarineerde radijs, kappertjes
  • Terrine van eendenlever, rode biet, appel, aceto balsamico, kruidkoek
    (+ €3,00)
  • € 4,95Vers gebakken brood met gezouten boter en aioli

Hoofdgerechten € 18,50

  • Gebakken kabeljauw, dille-citroen boter, pijnboompitten, spruiten, mierikswortel, zwarte rijst, saus van witte wijn en sereh
  • Parelhoen en kalfswang, zoet/zure spitskool, pruimen polenta, bloemkool, rode ui compote, romige paddenstoelen saus
  • Op de huid gebakken dorade, pompoen, gemarineerde venkel, schorseneer, garnalen saus
  • Gebakken tournedos, truffel risotto, groene asperges, bospeen, champignons, saus van rode wijn (+ €6,00)
  • € 2,25Friet met mayonaise

Nagerechten € 7,50

  • Verschillende bereidingen van ananas, crème van witte chocolade en mango, munt, gesuikerde pinda, mango sorbet
  • Appel – noten crumble, mascarpone, aceto balsamico, karamel, vanille ijs
  • Flexibele chocolade, hangop, hazelnoot, bloedsinaasappel, yoghurt schuim, mandarijn sorbet
  • Dame Blanche ”Leff”
  • Kazen, dadelcrème, vijgen compote, kletzenbrood (+ €2,50)

Verrassingsmenu’s

Verrassingsmenu’s zijn alleen per tafel te bestellen.