Onze kaart

Drie gangen voor € 34,50

Voorgerechten € 11,50

  • Rundercarpaccio, spekjes, aardappelcrouton, zoetzure venkel, pijnboompitten, old rotterdam,
    truffelmayonaise, rucola
  • Rilette van scholfilet, parelcouscous, granaatappel, komkommer, granny smith, avocado
  • ”Steak tartaar”, krokant spek, eidooier, zuurdesem, augurk, sjalot, piccalilly
  • Terrine van eendenlever, rode biet, appel, aceto balsamico, kruidkoek (+3,00)
  • Graved Lax, yoghurt, komkommer, rode biet, quinoa, mierikswortel
  • € 4,95Vers gebakken brood met gezouten boter en aioli

Hoofdgerechten € 18,50

  • Heilbot en Hollandse garnaal, oerwortel, bloemkool, romanesco, garnalen saus (+6,00)
  • Runderbavette en runderwang, rode kool, knolselderij, prei, aardappelschuim, truffel saus
  • Gebakken schelvis filet, croute van hazelnoot en chorizo, spruiten, romige soja bonen, mierikswortel, saus van gepofte knoflook
  • Gebakken tournedos, truffel risotto, groene asperges, bospeen, champignons, saus van rode wijn (+ €6,00)
  • € 2,25Friet met mayonaise

Nagerechten € 7,50

  • Cheese cake, framboos, witte chocolade, bastogne, frambozen sorbet
  • Flexibele witte chocolade, gesuikerde pinda’s, crème van mandarijn, pure chocolade mousse, bloedsinaasappel sorbet
  • Gebakken vanillepudding, hangop, citroen cremeux, chocolade – kersenschuim, kersensorbet
  • Dame Blanche ”Leff”
  • Kazen, dadelcrème, vijgen compote, kletzenbrood (+ €2,50)

Verrassingsmenu’s

Verrassingsmenu’s zijn alleen per tafel te bestellen.